HELAAS IS DEZE LEZING AFGELAST WEGENS DE WINTERSE WEERSOMSTANDIGHEDEN

10 december 2017

De nachtelijke reis
Dromen als bron van hulp

Bas Klinkhamer

Klinkhamer 2

Dromen geven je aanwijzingen, ze schudden je wakker, laten je genieten, confronteren je. Ze tonen je innerlijke wijsheid en datgene wat er onder de oppervlakte van je bewustzijn leeft. Ze helpen je het zicht op jezelf en je omgeving te verruimen en te vergroten.

Een interactieve en leerzame bijeenkomst waarin Bas een lezing houdt over de inhoud van zijn nieuwe boek de Nachtelijke reis, over hoe je dromen kunt onthouden en over de bijzondere droomtijd in de twaalf heilige nachten tussen 25 december en 6 januari. Bas zal ook ingaan op dromen die ingebracht worden en is er gelegenheid om in groepjes je droom aan elkaar te vertellen.

Neem je belangrijke dromen mee en krijg er zicht op!

 


Bas Klinkhamer (1963) is directeur van het ITIP, school voor leven en werk in Zutphen. Hij heeft een gevestigde naam in het werken met dromen en kreeg bekendheid in diverse radioprogramma’s en het KRO tv-programma ‘De Dromendokter’. Met collega’s maakte hij de educatieve DVD Het Geschenk van je Dromen. Tevens is hij de auteur van het boek Dromen en nachtmerries; wat ze betekenen en wat je ervan kunt leren.