Lezing / Workshop
zondag 12 januari 2020

Lezing  en Workshop Inside love affair 2

Lezing 10.00 – 12.00 uur.
Kosten deelname lezing € 10,-

Workshop 13.00 – 15.00 uur.
Kosten deelname workshop € 10,-

Voor deelname graag aanmelden bij Marijte Bolt:
info@lichaamseigenwijsheid.nl of 06-53366210

 

Inside Love Affair 2 – Erik Burema

In een liefdesgeschiedenis in jezelf snijdt Erik Burema een tweede thema aan. De lezing – met de mogelijkheid tot een verdiepende workshop in de middag – kan gezien worden als een vervolg op zijn eerdere lezing over nondualiteit, maar staat ook op zichzelf.

Erik maakt op eigen manier gebruik van mystieke poëzie en muziek, om voelbaar te maken wat het verstand zo moeilijk kan bevatten; wat het betekent om deel uit te maken van de Bron van Zijn, om daar een expressie van te zijn.

Als tot ons doordringt dat we op een diep niveau niet afgesplitst zijn van elkaar, dan komt onze individuele grootsheid in een ander daglicht te staan: niet pretentieus, maar ook niet geremd. Nelson Mandela onderstreepte de angst die we kunnen voelen voor onze eigen grootsheid. Die angst verdwijnt niet met iets wat lijkt op ‘peptalk’. Meer behulpzaam is oefenen op basis van een visie. Meditatie en inquiry krijgen een vernieuwde zeggingskracht wanneer ze vanuit deze visie worden ingezet.


buremaErik Burema (1956) verzorgt in het dagelijks leven workshops en opleidingsprogramma’s voor adviseurs (School voor Adviseren). Hij volgt sinds 2006 de ‘Ridhwanschool’ van A.H. Almaas en deed mee aan de teachersopleiding. In de vertelkunst kreeg hij lessen van Henk Hofman en Keith Johnstone.